Korfu - merülőhelyek - Barlangok
   

 

szoveg


Hole of Ha barlangja

Ami Korfut a különleges merülőhelyek közé emeli az ez a hely. Egy barlang a hegy gyomrában. Amikor a barlangban a  felszínre emelkedsz láthatod a kék eget és a fákat is fent a hasadék szélén. A napsütésnek köszönhetően különleges kék színben ragyog minden. Nem csak tapasztalt búvárok vághatnak neki a 8 méter mélyen fekvő átjárónak (kb. 10m), hanem a kevésbé profi, de azért már gyakorlattal rendelkezőknek is remek merülést nyújt ez a víz alatti kirándulás.

Maximális mélység 16m / látótávolság 15> / Távolság a bázistól 5perc/ Nincsenek áramlatokszoveg

A Palack
A palack alakú barlangban függőlegesen merülve, egészen a fenékig lehet süllyedni. Halak, apró korallok, és a különleges kék színvilág vár a búvárra. A merülés utolsó szakaszában, egy másik barlangon átúszva, egy hatalmas lyukon felemelkedve jutnak a búvárok vissza a felszínre.
Maximális mélység 30m / Látótávolság 20< / Távolság a bázistól 10 perc / Nincsenek áramlatokszoveg

A barlangok
Ha a természet nagyvonalú akar lenni a búvárokkal, akkor ilyen merülohelyeket alkot mint ez. Két kituno barlangi merülohely, az egyik akár sznorkellel is merülheto belso sziklakupolája és felszíni közelsége miatt, a másik pedig a hatalmas, sötét barlang azoknak a búvároknak, akik meglepetésekkel teli barlangi búvárkodásra vágynak. A barlang bejárata 23 méteren van nehéz, szuk bejáraton közelítheto meg.
Maximális mélység 23m / Látótávolság 20< /Távolság a bázistól 15 perc Nincsenek áramlatok