Látnivalók víz felett és alatt
Korfu búvárkodás
Profi búvár oktatóként csaknem egy évtizede küldetésünknek tekintjük, hogy a Korfu szigetére érkező magyar nyaralóknak nemzetközi szintű búvárkodási lehetőséget nyújtsunk. Korfu számos pontján található bázisokról kiindulva, számtalan élmény várja a merülni vágyókat, bárhol is nyaraljanak a szigeten.

A képzett búvárokat 24 merülőhely várja, falak, zátonyok, hajóroncsok merülhetőek túráink keretében, melyekhez akár bérlet is váltható. A búvárkodással ismerkedőket pedig próbamerülésekkel várjuk, és PADI tanfolyam elvégzésére is van lehetőség.

Korfu egyik legnagyobb előnye a világ más merülőhelyeivel ellentétben, hogy mint az egyik legnépszerűbb görög üdülőhely nem csak a búvár, de az egész család szórakozását szolgálja. A búvárkodás lehet egyben családi nyaralás, ahol, míg a búvár merül, a többiek is megtalálják a kikapcsolódási lehetőségeket. Legyen szó csak tengerparti napozásról, vizi vidámpark látogatásról, túrázásról, városnézésről. Korfu kimeríthetetlen lehetőséget kínál a kikapcsolódásra azoknak, akik bár búvárkodó párjukkal érkeznek, de nem vonzza őket a mélység világa.

A merülni vágyókat Kiss Károly Zoltánt, KKZ várja, aki regisztrált PADI búvároktatóként évek óta ismerteti meg tanulóit a tengeri merülés csodáival, a búvárkodás ismereteivel.
Így májustól októberig nem csak próbamerüléssel, búvártanfolyammal, és túrákkal áll az érdeklődők rendelkezésére, de az évek alatt megszerzett helyismeretnek köszönhetően szállásfoglalásban, egyéb családi, és gyermek programok felkutatásában is tud segíteni a Korfura látogató magyaroknak.

 

Várunk benneteket sok szeretettel Korfu szigetére!